Kapcsolatok | Rólunk | Elődeink

Elődeinkről:

2004-ben 2 bátor, vállalkozó szellemű GSX-R Motoros (GZA és JohnB) életre hívta ezt az oldalt és a hozzá tartozó fórumot csakis azért, hogy megosszák tapasztalataikat, ismereteiket, és tudásukat más, hozzájuk hasonló gondolkodású Motorossal. Számtalan nehézség jelentkezett ezen oldal üzemeltetése során, de töretlen hitük és győzni akarásuk vezette őket tovább a megkezdett útjukon. Küzdelmük nem volt hiábavaló, mert az óta számos tag vallotta és vallja még ma is kicsit magáénak ezt az oldalt.

2007-ben nagy változásnak lehettek tanúi azok, akik nyomon követték az itt zajló eseményeket. GZA motorját eladva, Asszonyát, 2 kisporontyát, hátizsákját vállára csapva, kalapját fejébe húzva, nekivágott a messzeségnek, a napfényes Ausztráliába, hogy ott valósíthassák meg azt, amiről mi itthon csak álmodhatunk...

Magunkról:

2006. 09. 28-án (csütörtökön, 10:05 perckor) vettem magamnak a bátorságot és bereggeltem ide, abban a reményben, hogy végre majd én is tanulhatok valamit az itt lebzselő Motorosoktól, mert bizony nagyon úgy éreztem, hogy rettentő kevés vagyok az én gyönyörű, kék-fehér, K6-os GSX-R-em tudásához. A rá következő év első hónapjaiban viszont villámcsapásként ért bennünket a hír: a Nagyfőnök (GZA) záros határidőn belül nekivág a messzeségnek (Ausztrália), és utódot keres maga helyett... Nagy meglepetésemre én lettem az az egy, aki a vállain cipelheti az oldal vezetésével járó összes felelősséget, nyűgöt és kötelezettséget. Számos feltétellel, és elképzeléssel vettem át Tőle a stafétát, melyhez az egyetértését kértem, hiszen tudtam jól: a GZA által megkezdet ösvényen csakis GZA járhat, én nem...

Elképzeléseinkről:

Az elképzeléseim megvalósításába nagy lelkesedéssel, de annál nagyobb tapasztalatlansággal vetettem bele magam. Ennek persze számos előnye és hátránya is volt. Fájtak ugyan az ismeretlen Motorosok kritikái, de ugyanakkor jólesetek a bátorító szavak ugyancsak ismeretlen Motorosoktól, azoktól, akik vették a maguknak fáradtságot és beírták véleményüket ide. Minden nap megvívtam a magam kis csatáit, de ennek köszönhetően sok segítőkész Motoros csatlakozott hozzám. Amíg Chris és Rik (a site admin Társaim) az oldalunk webes felületéért, és annak kinézetéért vállaltak elkötelezettséget, addig Rudi tibike és gixxergabi (a sokat megélt Motoros moderátor Társaim) magáért a Fórumban zajló események feletti őrséget választották osztályrészül.

Számos újdonság bevezetését tervezzük, olyanokat, amelyeket így együtt, csakis itt nálunk láthattok...

Nézzétek, olvasgassátok a megújult oldalainkon fellelhető infókat és Fórumunkon a hozzászólásokat, de közben egyetlen percre se feledjétek el, azt a két átlagosnak egy cseppet sem nevezhető Motorost (GZA-t és JohnB-t), akik megálmodták, majd létrehozták mindezt, amit itt találhattok... a GIXXER.HU-t.

kicsijulius